Om Ole Nørskov

Jeg er uddannet journalist og fulgte gennem mange år hver en krusning på det danske mediehavs overflade. Først som konsulent hos Danske Dagblades Forening, derefter som ansvarlig for mediestoffet på dagbladet Børsen. Efter et kortere ophold som webredaktør på fagbladet Journalisten – hvor jeg dog nåede at få relanceret journalisten.dk – blev jeg chefredaktør og adm. direktør for branchesitet MediaWatch A/S.

Undervejs læste jeg usability og webprogrammering på IT-universitet, udviklede et content management-system og styrede en række webprojekter i mål. Det var så spændende, at jeg i 2011 valgte at springe ud som selvstændig konsulent. Siden har jeg med udgangspunkt i min tværfaglighed hjulpet en lang række kunder med webprojekter. Jeg har først og fremmest arbejdet for medier, kommuner og foreninger, og opgaverne har haft stor spændvidde.

Jeg foretrækker at være involveret i et projekt fra idé til lancering – men afhængig af mine kunders inhouse-kompetencer har jeg også ofte leveret de manglende brikker i et stort projektpuslespil.

I 2015 og 2016 arbejdede jeg som product owner for DR – og der er stort set ikke det hjørne af dr.dk (bortset fra streaming-delen), jeg ikke på en eller anden måde har haft berøring med.

Jeg har gennem årene opsamlet viden om digital strategi, onlinejournalistik og -kommunikation, Content Management, projektstyring, informationsarkitektur, brugervenlighed, udbud og leverandørhåndtering, cloudservices, trafikanalyser, sociale medier… og meget andet.